IMG_2360

Kennismaken en aanmelden

Kennismaken en aanmelden

We zijn blij met je interesse in onze school en laten je graag zien hoe ons onderwijs er in de praktijk uitziet. Je bent van harte welkom met je zoon of dochter.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we je graag alles over de school en het onderwijs. We nemen de tijd voor je vragen en kijken in de verschillende groepen, zodat je de school in werking ziet en de sfeer kunt proeven.

Voor een kennismakingsgesprek kun je een afspraak maken met Desirée of Hendri (directie). Zij zijn telefonisch te bereiken op nummer 030-6038005, of via de mail: infomargrietschool@fluenta.nl. Je kunt ook een afspraak maken via onderstaand contactformulier.

Informatiepakket

Het is ook mogelijk om een informatiepakket aan te vragen. Dit pakket bestaat uit de schoolgids, informatie over de Kanjertraining en een aanmeldformulier. Met deze informatie krijg je alvast een beeld van onze school.

Aanmelden

Via een aanmeldformulier kun je jouw kind(eren) aanmelden. Je kunt dit formulier invullen en opsturen of mailen. Wij reserveren dan een plek. In een later stadium krijg je bericht bij wie je kind in de groep komt en ontvang je een speciale welkomsttas.

Overplaatsing

Wanneer ouders hun kind van een andere school op de Margrietschool willen plaatsen, dan moet eerst met de directie een afspraak worden gemaakt. Na een kennismakingsgesprek zullen we de mogelijkheden voor plaatsing onderzoeken. Als plaatsing mogelijk is, ontvangen we een uitschrijvingsverklaring van de huidige school met daarbij een onderwijskundig rapport en kan het kind (of kunnen de kinderen) worden ingeschreven.