IMG_2718

Ervaringen

De leerkrachten zijn toegankelijk en makkelijk benaderbaar. Kinderen worden uitgedaagd wanneer dat nodig is of gaan even een stapje terug als het kind er op dat moment nog niet aan toe is. Onze kinderen vinden het ook fijn dat er met andere klassen worden samengewerkt op de verschillende speel-/leerpleinen van de school.

Op de prinses Margrietschool is er oprechte aandacht voor je kind. Waar nodig wordt je kind gestimuleerd/ondersteund om het maximale er uit te halen zonder druk uit te oefenen op het kind. Meedenken met school wordt zeer gewaardeerd.

De juffen zijn zeer betrokken, onze dochters voelen zich veilig en gezien. Ook tijdens de moeilijke corona tijden hebben de leerkrachten er alles aan gedaan om deze betrokkenheid voort te zetten. Wij zijn daar zeer tevreden over!

Wij zijn erg blij met de Margrietschool, omdat ze naar elk kind individueel kijken. Elk kind leert op zijn eigen tempo en zijn eigen niveau. En, niet geheel onbelangrijk, hele toffe leraren!

De reden waarom we mede voor de Margrietschool hebben gekozen is omdat ik oud-leerling ben. Ik heb zelf altijd een fantastische tijd gehad op de Margrietschool en dat gun ik onze kinderen ook. Het spelenderwijs en op meerdere manieren een som, woord of verhaal uitleggen sprak ons erg aan. Niet elk kind ziet alles op dezelfde manier. Omdenken om tot hetzelfde resultaat te komen, daar bereik je meer mee.

De Margrietschool straalt samenhorigheid uit, bij iedere juf of meester wordt je met open armen ontvangen. Wij hebben mede gekozen voor Margrietschool, omdat er bij de eerste kennismaking overal gekeken mocht worden. In de klassen terwijl er les gegeven werd, in alle lokalen, praatje met de juffen en meesters. Je voelt je gelijk thuis en hebt een super goede eerste indruk. Een combinatieklas of het samenwerken met een andere groep werpt echt zijn vruchten af. Kinderen leren al jong om met verschillende klasgenoten en groepen samen te werken.

De Prinses Margrietschool is een prettige, veilige school waar ieder kind geaccepteerd wordt zoals het is, waar hard gewerkt wordt en waar de kinderen met een lach uit school komen!

Een enthousiast team met aandacht voor de leerlingen. Hierdoor heerst er een fijne sfeer en gaat onze dochter graag naar school. Ook zijn er voldoende kansen voor verdere ontwikkeling.

De school heeft een ontspannende en uitnodigende sfeer en daarmee zeer toegankelijk en laagdrempelig voor kinderen. Als ouder voel ik me door de leerkracht serieus genomen wanneer ik een hulpvraag heb of me afvraag of het goed gaat met mij kind. Ondanks drukte en hectiek wordt er tijd gemaakt voor jou en je kind. Ik vind zelf het spelenderwijs leren erg mooi, omdat ik zie dat mijn eigen kind hierdoor geen drempel voelt om iets te doen en juist haar nieuwsgierigheid nog meer getriggerd wordt.