IMG_2555

Een goede plek voor je kind

Een goede plek voor je kind

Zoek je een goede basisschool die past bij je zoon of dochter? Wij heten je van harte welkom op de Prinses Margrietschool en vertellen je graag alles over onze school en wat ons bijzonder maakt.

De Margrietschool is een eigentijdse christelijke basisschool in Nieuwegein-Noord. Wij ontvangen kinderen vanuit de wijk Batau-Zuid en de omliggende wijken. Met trots zien we dat kinderen zich écht thuis voelen op onze school. Onze kernwaarden zijn dan ook: aandacht, samen, respect en groei. Iedereen is welkom.

Eigentijds onderwijsconcept

Op de Margrietschool spelen we in op de onderwijsbehoefte van je kind. Wij willen dat ieder kind zich optimaal ontwikkelt. Dit betekent dat we goed kijken naar de mogelijkheden van de kinderen en dat we ons maximaal inspannen om die te laten groeien. We werken kindgericht, thematisch en op allerlei manieren samen. We beschikken over leerpleinen en geven Engels in groep 1 t/m 8.

Rijke leeromgeving

We bieden onze leerlingen een rijke leeromgeving, waarin ze elke dag met plezier leren en volop uitdaging vinden om het maximale uit zichzelf te halen. In onze brede onderbouw (groep 1-3) besteden we volop aandacht aan actief leren. Kinderen leren niet alleen zittend, maar vooral door te doen. Leren doen we van en met elkaar. Hoeveel we soms ook van elkaar verschillen, we genieten van het samen leven binnen één school. Het motto van de Margrietschool is dan ook: ‘Samen leven, leren en doen!’