IMG_2330

Ouderraad

De ouderraad (OR) bestaat uit ouders die zich samen met het team enthousiast inzetten om verschillende activiteiten mogelijk te maken.

De OR organiseert en ondersteunt bij o.a. het schoolontbijt, de Kinderboekenweek, het sinterklaasfeest, het kerstfeest, de schoolreisjes, de Koningsspelen, het afscheid van groep 8 en het eindfeest.

Er zijn verschillende ouders actief als lid van de OR. De OR heeft ongeveer 6x per jaar een overleg. Onderwerpen die in de OR worden besproken, zijn o.a.:

  • de organisatie van activiteiten;
  • de besteding van gelden uit de ouderbijdrage;
  • ondersteuning van het team bij activiteiten; en
  • zaken die de school betreffen.

Ouderbijdrage

Verder beheert de OR de jaarlijkse ouderbijdrage. Daaruit worden de verschillende activiteiten betaald. De vrijwillige ouderbijdrage is 30,- er jaar per kind.

Vanuit het administratiesysteem van school zullen we de gelden digitaal innen via ‘Schoolkassa’. De jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage is bestemd voor extra activiteiten en/of zaken die niet of onvoldoende door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap worden vergoed.

Bij voorbaat bedankt voor je hulp!

Indien je interesse hebt om de OR te komen versterken, horen we graag van je. Ook wanneer je maar een paar uur overhebt, of alleen ’s avonds of juist overdag beschikbaar bent. Je kunt altijd een bijdrage leveren.

Voor vragen, opmerkingen of aanmelding kun je mailen naar: ormargrietschool@fluenta.nl.